Senior Data Scientist with Time Series

inactiv

Senior Data Scientist with Time Series

  • English
  • IT
  • Romania

Responsabilități cheie:

  • Vei aplica abordări de învățare automată, cum ar fi analiza și vizualizarea datelor în Python, pentru a oferi informații de afaceri pentru clienții interni ai grupului Deutsche Telekom.
  • Vei fi responsabil de selectarea abordărilor corecte de modelare în funcție de datele de semnal și de date precum consumul de energie, temperatura clădirilor, vremea.
  • Vei pregăti pipeline-uri de instruire și evaluare și vei aplica abordări de ultimă generație în materie de Machine Learning pentru a îmbunătăți previziunile privind consumul de energie, evoluția prețurilor și optimizarea utilizării energiei în clădiri.
  • Implementarea modelelor finale în producție, învățarea utilizatorilor cum să le utilizeze și furnizarea de asistență/întreținere reprezintă o altă provocare a acelui rol.
  • Vei coopera cu partea de business, inclusiv prin contribuția ta activă la atelierele, întâlnirile și convorbirile cu clienții, astfel că abilitatea de a explica punctele tehnice colegilor de business este o parte crucială a acestui post, la fel ca și o mentalitate de consultant.
  • Vei participa la sesiuni de brainstorming în echipă, la revizuiri de cod și la sesiuni de programare în perechi.

Profilul de competență:

  • Experiență de cel puțin 6 ani în dezvoltarea de software și analiza de date utilizând limbajul de programare Python.
  • Experiență dovedită în proiecte de Data Science în ultimii 4 ani, de preferință în domeniul modelării seriilor temporale și previziuni de date de semnal și date energetice.
  • Experiență într-o varietate de instrumente și tehnologii, cum ar fi Google BigQuery, Scikit-learn, Keras, PyTorch, Scipy, Docker, Kubernetes, Flask sau FastAPI, Jupyter notebooks este mai mult decât binevenită.
  • Experiență în modelarea scenariilor și sistemelor de consum de energie într-un software de simulare, cum ar fi Modelica, Dymola, Simulink este un plus.
  • Experiență în instrumente de creare a tablourilor de bord BI, cum ar fi MicroStrategy, Qlik, Tableau; cunoașterea acestora este utilă.
  • Flexibil și receptiv la modelele și cerințele de lucru în schimbare și, de preferință, ești familiarizat/ă cu metodologia agile (de exemplu, Scrum).
  • Gânditor analitic care poate dezvolta rapid soluții funcționale și care reușește să ducă lucrurile la final.
  • Engleză fluentă, scrisă și vorbită. Limba germană este binevenită, dar nu este necesară.

Deutsche Telekom Services Europe (DTSE) a fost înființată de Deutsche Telekom AG și oferă servicii de asistență, cu accent pe resurse umane, pentru amprenta europeană a grupului DT.

Alăturați-vă nouă în acest mediu internațional și veți fi expus la multe competențe, culturi și limbi diferite.

Dacă doriți să vă alăturați acestei echipe inovatoare și să profitați de oportunitatea de a face parte dintr-o companie în creștere, aplicați acum!

DTSE-RO se angajează să respecte principiul egalității de șanse la angajare pentru toți angajații și să ofere angajaților un mediu de lucru lipsit de discriminare și hărțuire. Toate deciziile de angajare la DTSE-RO se bazează pe nevoile de afaceri, cerințele postului și calificările individuale, fără a ține cont de rasă, culoare, religie sau convingeri, origine națională, socială sau etnică, sex, vârstă, handicap fizic, mental sau senzorial, orientare sexuală și identitate de gen.

DTSE-RO nu va tolera discriminarea sau hărțuirea pe baza oricăreia dintre aceste caracteristici.

Aplicând pentru acest loc de muncă, acceptați declarația de confidențialitate a DT:

Pentru a procesa candidatura dvs. online, colectăm, procesăm și utilizăm datele dvs. personale. Vom trata datele dvs. în mod strict confidențial, în conformitate cu prevederile legale.

Prin trimiterea candidaturii dumneavoastră, sunteți de acord ca datele dumneavoastră să fie prelucrate electronic, inclusiv de către terți. Datele sunt transmise doar furnizorilor de servicii de resurse umane care au fost atent selectați de Deutsche Telekom AG.

Pentru informații detaliate, citiți protecția locală a datelor atunci când aplicați pentru un post de muncă în cadrul Deutsche Telekom Group.

Get things done

Trimite-ne CV-ul tău și haide să ne cunoaștem mai bine!

Ai aplicat cu succes la DTSE România.
Mulțumim!
Unable to send your application, please try again later.

    #WeMakeItHappen for you

    Lucrează în ritmul tău și în domeniul care te pasionează. De restul ne ocupăm noi.

    Fii parte din universul nostru Magenta

    Trimite-ne CV-ul tău și rămâi conectat la oportunitățile noastre de carieră.

    Imaginează-ți că locul tău este aici

    Alege un oraș și vizitează-ne birourile printr-un tur virtual!

    Imagine yourself working here